Juli, august & september
Supper
39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 40,-
40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 45,-
41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 50,-
Forretter
42 Røget laks med spinatfløde DKK 40,-
43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 40,-
44 Kold laks bellevue DKK 45,-
45 Vagtel med druer i portvin DKK 70,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
46 Melonsorbet med frisk timian DKK 25,-
47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 25,-
Hovedretter
48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 125,-
49 Kombination af oksefilet & andebryst med persillesky DKK 135,-
50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 145,-
51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer i sherry DKK 155,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 35,-
53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 35,-
Dessert
54 Hindbærfragelité med is DKK 40,-
55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 55,-
56 Solbærporcheret pære med vanille is & citrustwill DKK 45,-
57 ½ ananas med frugt & is DKK 45,-
Oktober, november & december
Supper
58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 40,-
59 Legeret jordskokkesuppe med porrer & lakserogn DKK 45,-
60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK 50,-
Forretter
61 Tarteletter med høns i asparges DKK 40,-
62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 45,-
63 Poulardroulade med hummer & løg-hindbærcoulis DKK 45,-
64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 55,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
65 Rødvinsgranité med kanel DKK 25,-
66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 25,-
Hovedretter
67 Oksefilet med langtidsbagt tomat & svampe a la creme DKK 130,-
68 Abrikosstegt kalveculotte med estragoncremesauce DKK 135,-
69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 125,-
70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter & figensauce DKK 145,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel
Oste
71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 35,-
72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 35,-
Dessert
73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 40,-
74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 45,-
75 Kokosis med karmeliseret butterdej & dadelcreme DKK 45,-
76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 50,-