Aften menukort
Forretter
Lufttørret italiensk gåsebryst 80,-
Jordskokkesuppe m. hummerhaler 70,-
Gravad laksefilet (rødbede og fennikelkorn) 70,-
Hovedretter
Chateaubriand (minimum 2 personer) pr. person 215,-
Pebersteak smurt med dijon 195,-
Dampet torsk og stegt laks 180,-
Stegt rødspætte med smørsauce 190,-
Aften stjerneskud 140,-
Desserter
Lakrids marineret pære med mandel/appelsin fløde 75,-
Pina Colada med vaniljeis og kokoschips 75,-
Chokolademuffin med is og frugt 75,-
ostetallerken med brød 75,-
---------------------------------------------------
KLASSISK MENU
Røget laks med citrusmarineret salater og æggecreme
Steak Raifort med peberrodssmør og kalveglace
pandekager med lune bær og vaniljeis
1 ret 190,-
2 retter 220,-
3 retter 250,-
----------------------------------------------------
Torsdag aften hvor vi har vores specielle Tversted menu, kan der ikke bestilles fra a' la carte kortet, medmindre dette er aftalt og bestilt på forhånd. Dette gælder også de aftener hvor vi har specielle buffet tilbud.
----------------------------------------------------
BØRNEMENU
-Til dem under 12 år
Lille pizza med ost & skinke hertil pom.frites og grønt DKK 60,-
Pasta med kødsauce DKK 50,-
Stegt fiskefilet med pommes frites DKK 60,-
Frikadeller m. sauce, kartofler og grønt DKK 60,-
Kyllinge nuggets m. pom. frites DKK 60,-
Pommes frites med ketchup & remoulade DKK 40,-
Desserter
Iscocktail med vaniljeis & chokoladesauce DKK 30,-
Bananasplit DKK 50,-
Pandekage m. is og syltetøj DKK 50,-
Drikke
1 glas mælk DKK 10,-
Sodavand (flere varianter) DKK 23,-
Æblemost, Appelsinjuice eller Cocio
DKK 23,-
Mosters saft Hyldeblomst/æble eller Tranebær/æble DKK 30,-