​Receptionen:

​Tlf.:+45 9893 1300

E-mail: hotel@tannishus.dk​​

Restauranten:

Tlf.:+45 9893 1482

E-mail: tannishus@live.dk

NYTÅRSMENU 2016

D. 31. december 2016

Afhentes mellem 13.00 og 14.30

Appetizer: Lufttørret gåsebryst på malttoast m. artiskok og soltørret tomat.

Forret: Torskerilette m. capersolie, salater og Jans nytårsbrød.

Hovedret: Kalvefilet m. pom. Anna, rosenkål-bacongratin,

                vintergrønt og svampesky.

Dessert: Blåbærfragelite m. blåbærflødeis og rommarinerede blåbær.

Pris pr. person  DKK 250,-

Ekstra retter som tilkøb til menuen.

Variation af oste m. oliven og ristede mandler    Pris pr. person  DKK 40,-

Kransekagekonfekt 3 stk                                    Pris pr. person DKK 15,-

Natmad, Vælg mellem: Røget ål m. røræg på rugbrød eller

              Klassisk hønsekødssuppe m. boller og flutes

                                                                         Pris pr. person  DKK 45,-​

​Hotel Tannishus

Tannisbugtvej 123/Tversted Strand

9881 Bindslev

​​Tlf.: 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​ 

CVR: 89941954