​Receptionen:

​Tlf.:+45 9893 1300

E-mail: hotel@tannishus.dk​​

Restauranten:

Tlf.:+45 9893 1482

E-mail: tannishus@live.dk

Buffet. Sammensæt selv - minimum 10 personer

7 retter DKK 200,-

Ekstra ret, pr. ret DKK 20,-

Det kolde Det lune Dessert

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Fiskefilet Florentine
  • Osteanretning
  • Fiskeroulade med urtedressing
  • Mouzaka
  • Forskellige fromager med frisk frugt & flødeskum
  • Rejer med mayonaise
  • Braiseret svineskank
  • Frugtsalat med fløde & grofthakket chokolade
  • Røget hellefisk
  • Fiskefrikadeller med grov remoulade
  • Frugttærter med creme fraiche
  • Røget laks med asparges
  • Grøntsagstærter

  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Lammekølle med tzatziki

  • Kold laks bellevue
  • Glaseret herregårdsskinke
  • Spegeskinke med melon
  • Flødekartofler & små ristede kartofler

  • Æg med kaviar
  • Kyllingebryst med barbeque

  • Broccolisalat & tomatsalat
  • Kryddermarineret kalkun

  • Hønsesalat med bacon
  • Fiskefilet med remoulade

  • Pil selv rejer med mayonaise
  • Tarteletter med høns i asparges

  • Baconstegte asparges med ostesauce
  • Mørbrad med champignon á la creme

  • Roastbeef med peberrod
  • Små svinekoteletter med tomat & ost

  • 3 slags pålæg
  • Lun leverpostej med champignon & bacon

  • Koldt torskefad
  • Frikadeller med kartoffelsalat

  • Salatfad med dressing
  • Rødvinsmarineret svinekam med urter

  • Letsprængt andebryst med tranebærkompot
  • Porretærte med skinke & bacon

  • Brød & smør

Buffet. Sammensæt selv - minimum 20 personer

7 retter DKK 300,-

Ekstra ret, pr. ret DKK 30,-

Det kolde Det lune Dessert

  • 3 slags sild
  • Lun broccolisalat med perlespelt & frisk ost
  • Osteanretning, special oste
  • Letrøget torskefilet med sellerigiacamole
  • Pandestegt kulmule med spidskålrisotto
  • Forskellige frageliteer med frisk frugt & fløde
  • Chorizo & bresaola med tapenade af peberfrugter
  • Ragout af skaldyr med urter
  • Forskellige cheesecakes
  • Røget ål med æggestand & purløg
  • Hvidvins dampet blåmuslinger
  • Chokoladekage med mandler
  • Dampet havkat hertil ærtepuré med hasselnødder
  • Fisk & skaldyr i butterdej

  • Lufttørret gåsebryst med appelsin-abrikos sylte
  • Laksefarseret rødtungefilet ned urtefløde

  • Chili- & hvidløgsmarineret krebsehaler
  • Green lips muslinger med pesto
  • Hummerhaler med urtedressing
  • Kalvefilet ned svampe

  • Røget tun med pesto
  • Flødekartofler & små ristede kartofler

  • Pil selv jomfruhummerhaler med mayonaise
  • Confit de canard med lun pæresalat & tranebærkompot

  • Varmrøget butterfish med baconfløde
  • Braiseret svinekæber med urtemos

  • Varmrøget laks med spinat
  • Honningglaseret andebryst med nøddesalat

  • Røget vildsvinemørbrad med tranebær
  • Dampet hellefisk med urtesauce

  • Røget dyrekølle med fennikelsalat
  • Dildmarineret svinemørbrad med appelsinris

  • Røget lakseroulade med mild flødeost

  • Lakserøget sildefilet med røræg

  • Nødde- & peber paté

  • Spændende salatbuffet med dressing

  • Tomatsalat med mozzarella
  • Brød & smør

Cavery buffet

Kalveculotte, glaseret skinke, marineret svinekam, lammekølle, vildsvinekølle, perlehønebryst med timianflødeost.

Buffet - minimum 10 personer

Vælg 3 slags kød hertil 3 slags kartofler, 3 slags sauce og stort spændende salatbord med dressinger samt flutes & smør

DKK 175,-

Buffet - minimum 10 personer

Kokken sammensætter buffet efter årstidens råvarer, fisk, kød, koldt, lunt, brød & smør DKK 150,-

Dessertbuffet

Kokken sammensætter med ost, kiks, frugt, tærter, creme fraiche & is DKK 50,-

​Hotel Tannishus

Tannisbugtvej 123/Tversted Strand

9881 Bindslev

​​Tlf.: 98 93 13 00

E-mail: hotel@tannishus.dk​ 

CVR: 89941954