Festmenu
Alle menuer kan kombineres efter ønske.
Januar, februar & marts
Supper
1 Hønsebouillon med kålrede & hønsesoufflé DKK 40,-
2 Hummersuppe med ingefær & vinterurter DKK 45,-
3 Jomfruhummerbisque med trøffelcroutons DKK 55,-
Forretter
4 Røget svinemørbrad med tranebærfløde DKK 40,-
5 Orangebagt brosmefilet med hummercreme DKK 45,-
6 Kold hellefisk bellevue DKK 55,-
7 Torskerilette med capersolie DKK 60,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
8 Sød peberrodsgranité DKK 25,-
9 Æblesorbet med akvavit DKK 25,-
Hovedretter
10 Confit de canard med timiansky DKK 150,-
11 Vildsvinekølle med urteraugout & tomatsky DKK 130,-
12 Kalvefilet med calvadossauce DKK 140,-
13 Helstegt oksemørbrad med dijonsauce DKK 150,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
14 Lune osteboller med solbær & persille DKK 35,-
15 Gorgonzola med honningmarinerede vinterurter DKK 35,-
Dessert
16 Vanillesoufflé med syltede bær i likør DKK 45,-
17 Citronfromage med flødeskum DKK 40,-
18 Moccaroulade med is & frugt DKK 50,-
19 Chokoladeovertrukket pære fyldt med pistacie hertil vanille is DKK 55,-
April, maj & juni
Supper
20 Aspargessuppe med 2 slags asparges DKK 40,-
21 Ærtesuppe med ristede muslinger & basilikum frites DKK 45,-
22 Persillesuppe med 3 slags souffléboller DKK 50,-
Forretter
23 Fiskeroulade med krydderurtecreme DKK 40,-
24 Italiensk tallerken DKK 70,-
25 Forårssalat med lufttørret gåsebryst DKK 50,-
26 Frikassé af friskpillede rejer & asparges DKK 80,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
27 Rababergranité med ingefær DKK 25,-
28 Hyldeblomstsorbet med syltet appelsin DKK 25,-
Hovedretter
29 Svinekam stegt som vildt med waldorffsalat DKK 120,-
30 Kalvebryst med mild rosa pebersauce DKK 130,-
31 Perlehønebryst med timian-flødesauce & kalvesky DKK 135,-
32 Lammekrone med ratatouille DKK 170,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
33 Brie de meux med syltede valnødder DKK 35,-
34 Lille ostetallerken DKK 35,-
Dessert
35 Nøddekurv med 3 slags is DKK 45,-
36 Chokolademousse med appelsinmarineret jordbær DKK 55,-
37 Nougatfragelité med solbærsorbet DKK 45,-
38 Lun rababertærte med nøddeiscreme DKK 50,-
Juli, august & september
Supper
39 Flødelegeret fiskesuppe med let karrysmag DKK 40,-
40 Kold tomatsuppe med creme fraiche DKK 45,-
41 Svampesuppe tilsmagt med cognac DKK 50,-
Forretter
42 Røget laks med spinatfløde DKK 40,-
43 Havkattesoufflé med marinerede salater DKK 40,-
44 Kold laks bellevue DKK 45,-
45 Vagtel med druer i portvin DKK 70,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
46 Melonsorbet med frisk timian DKK 25,-
47 Kærnemælksgranité med honning & citron DKK 25,-
Hovedretter
48 Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat DKK 125,-
49 Kombination af oksefilet & andebryst med persillesky DKK 135,-
50 Filet af sommerbuk med kompot af pære, svesker & tranebær DKK 145,-
51 Kalvemørbrad med flødesauce & druer i sherry DKK 155,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager samt dagens kartoffel
Oste
52 Rouquefort med selleri & kommenkiks DKK 35,-
53 Bondebrie med rødvinskogt pære DKK 35,-
Dessert
54 Hindbærfragelité med is DKK 40,-
55 Passionsfrugtbudding med stikkelsbærpuré & gulerod i vanille DKK 55,-
56 Solbærporcheret pære med vanille is & citrustwill DKK 45,-
57 ½ ananas med frugt & is DKK 45,-
Oktober, november & december
Supper
58 Vildtconsommé med svampeblinis DKK 40,-
59 Legeret jordskokkesuppe med porrer & lakserogn DKK 45,-
60 Skaldyrssuppe med safran & brosmestrudel DKK 50,-
Forretter
61 Tarteletter med høns i asparges DKK 40,-
62 Parmaskinke med krydderurtecreme DKK 45,-
63 Poulardroulade med hummer & løg-hindbærcoulis DKK 45,-
64 Letrøget laksetatar med æggecreme DKK 55,-
Til alle forretter serveres brød & smør
Mellemretter
65 Rødvinsgranité med kanel DKK 25,-
66 Hyldebærsorbet med abrikosskum DKK 25,-
Hovedretter
67 Oksefilet med langtidsbagt tomat & svampe a la creme DKK 130,-
68 Abrikosstegt kalveculotte med estragoncremesauce DKK 135,-
69 Gammeldags oksesteg med perleløg DKK 125,-
70 Hjortekølle med mandelstegte vinterurter & figensauce DKK 145,-
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager & dagens kartoffel
Oste
71 Indbagt gedeost med bærkompot DKK 35,-
72 Camenbert stegt i olie med solbærsyltetøj & brødcroutons DKK 35,-
Dessert
73 Nøddetærte med kanelis & melonkompot DKK 40,-
74 Mazarinbagt æblekage med chantilly creme DKK 45,-
75 Kokosis med karmeliseret butterdej & dadelcreme DKK 45,-
76 Blød chokoladekage med solbærsorbet DKK 50,-